Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

VELKOMMEN til Gitte

VELKOMMEN til Gitte


# Nyheder
Udgivet af Marielouise Mærkedahl, onsdag d. 1. februar 2023, kl. 10:03

Fra 1. februar er Gitte Møller Them ansat som konstitueret sognepræst i Hillerslev, Kåstrup og Sennels pastoratet. I finder hendes kontaktinfo under kontakt/præster.

Gitte fortæller:

Et billede, der indeholder væg, person, indendørs, smilende  Automatisk genereret beskrivelseFra februar fremgår et nyt navn af jeres gudstjenesteliste og kirkernes hjemmeside - det er mig, der gemmer sig bag initialerne GT. Jeg hedder Gitte, er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i sommeren 2022, og derefter præst fra Pastoralseminariet i det forgangne efterår. Nu ser jeg frem til at begynde mit præstevirke som vikar i Thisted og Sydthy provstier, hvor jeg skal dele min tid mellem jeres sogne i Hillerslev, Kåstrup og Sennels, samt udvalgte besøg i Nors, Tved & Øster Vandet, og så en række sogne omkring Hurup. Da jeg dermed bliver ”delepræst” mellem flere steder, vil I hovedsageligt møde mig ifm. gudstjenester, begravelser/bisættelser, dåb og vielser.

Jeg glæder mig meget til at møde jer.

De bedste hilsener,

Gitte Møller Them