Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert, Sennels kirke, Onsdag d. 8. juni kl. 19.00,

Koncert, Sennels kirke, Onsdag d. 8. juni kl. 19.00,


# Nyheder
Udgivet af Sigrid Kjær, lørdag d. 12. februar 2022, kl. 00:00

Sangerinden Gitta-Maria Sjöberg er hyppig gæst på koncert- og operascener over hele verden, og har sunget mange af de helt store operapartier. Denne aften har vi den store glæde at kunne høre Ghita-Maria og to unge sangere og en pianist ved en koncert i Sennels kirke. Vi har lejet Steinway flyglet fra Thys flygelforening til lejligheden, så der er lagt op til en aften med musik af høj kvalitet.

EVENTYRLIGHEDER er en koncert, hvor publikum kan nyde det kriblende, krablende og mystiske møde med de nordiske skoves hekse, trolde og nisser, H. C. Andersens eventyr og nogle af Nordens storslåede myter. Her får man mulighed for at lægge fornuften til side for til gengæld at lade fantasiens forvandlende og ikke mindst frigørende kraft virke i én. Med et citat af Andersen: ”Fantasien, denne livets vidunderlige blomst, voksede i mit hjerte, og jeg hørte og saa en ny og større natur omkring mig.”

Værker af bl. a. Carl Nielsen, P. E. Lange-Müller, Per Nørgård, Matti Borg, Edvard Grieg og Gisle Kverndokk

Medvirkende: Gitta-Maria Sjöberg (sopran), Viktoria Karlsson (sopran), Valentin Lundin (tenor), Octavian Leyva Dragomir (klaver)

Gratis adgang.